Wat krijg je?

Wat krijg je?

Na een korte uitleg over het menu en de ingrediënten, gaat de groep zelf aan de slag met snijden, mixen, bakken en proeven, om de lekkerste recepten te bereiden. De ingrediënten bestaan uit puur en onbewerkt voedsel, afgestemd op de seizoenen en afkomstig uit de streek.

Tijdens het koken krijg je tips en adviezen op de vraag waarom je bepaald voedsel beter wel of juist niet in je dagelijkse eetpatroon kunt opnemen.

Klaar met koken? Dan wordt onder het genot van een glaasje wijn, bier of water, het bereide menu genuttigd en is er nog voldoende tijd om vragen te stellen.

Na afloop van de workshop worden de recepten overhandigd, zodat je het geleerde ook thuis in de praktijk kunt brengen. Thuis, met je eigen ingrediënten, rechtstreeks van de boer, moestuin of uit de supermarkt.

Met de op maat gemaakte mobiele Oerbewuste Keuken, kom ik naar de locatie die bij jou past. Lekker buiten in je tuin, onder overkapping of liever binnen? Er is van alles mogelijk.

Een workshop van de Oerbewuste Keuken is het best geschikt voor groepen van 8 tot 12 personen, duurt ongeveer 3,5 tot 4 uur en kost 60,00 Euro p.p.


Wat leer je ?

Wat leer je ?

De aangeboden workshops geven je als deelnemer inzichten in wat ons lichaam nodig heeft volgens de Nutritionele gezondheidsleer.  Hierin richten we ons op het voedsel dat de mens nodig heeft om een goede gezondheid te verkrijgen en behouden.

Onderwerpen als “hoe ga je om met bijvoorbeeld darmklachten, hooikoorts of eczeem?”, “Wat is de uitwerking van zuivel, granen en suikers in je lichaam?” en “welke relatie hebben deze productgroepen tot mijn klachten?”  zullen de revue passeren.

Wil je meer informatie over voeding in relatie tot een aandoening? Specifieke vragen of onderwerpen, kunnen altijd verwerkt worden in de workshop.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oerbewust Advies

Hans van Loon
Orthomoleculair darmtherapeut
Voedingsdeskundige


Kapteijnlaan 21
5505 AV  Veldhoven

info@oerbewustadvies.nl
06 - 46 31 75 36

Ontwerp en techniek © 2016-2019 MonTay Media